Jajka w majonezie z kawiorem
Bardzo proste i szybkie danie, w zasadzie przekąska. Jeśli macie ochotę na coś wykwintnego, a jednocześnie prostego, wyszukanego a jednocześnie łatwego, to zróbcie jajka w majonezie z dodatkiem kawioru. Alternatywa dla tradycyjnych jajek w majonezie. Dodatek kawioru sprawia, że danie robi się niesamowicie smaczne i pięknie wygląda. Możecie przygotować je na uroczystość rodzinną lub specjalną okazję, a na pewno zachwycicie swoich gości.
jajka
majonez
kawior (ja użyłam czarnego)
Jajka ugotować na twardo (gotować przez 10 minut) i schłodzić. Obrać ze skorupek, przekroić na połowę i ułożyć na talerzyku.
Na jajka wyłożyć majonez używając szprycy z ozdobną końcówką. Na każdym jajku pokrytym majonezem położyć odrobinę kawioru. Podawać schłodzone.
jajka
majonez
kawior (ja użyłam czarnego)
Jajka ugotować na twardo (gotować przez 10 minut) i schłodzić. Obrać ze skorupek, przekroić na połowę i ułożyć na talerzyku.
Na jajka wyłożyć majonez używając szprycy z ozdobną końcówką. Na każdym jajku pokrytym majonezem położyć odrobinę kawioru. Podawać schłodzone.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz